Nahajate se tu: Domov Higiena in zdravstvena ekologija HACCP

HACCP

HACCP

ZZV Ljubljana ponuja in izvaja  strokovno sodelovanje s svetovanjem pri izvajanju notranjega nadzora nad proizvodnjo in prometom z živili zaradi varovanja zdravja ljudi. Notranji nadzor mora biti vzpostavljen na osnovah HACCP sistema, ki omogoča prepoznavanje mikrobioloških, kemičnih in fizikalnih agensov v živilih, ki lahko predstavljajo tveganje za zdravje. ZZV Ljubljana ima pripravljene metodološke postopke, ustrezne listine, literaturo ter skupine strokovnjakov, ki lahko strankam - naročnikom, pomagajo vzpostaviti principe HACCP sistema v proizvodnjo in promet z živili.

Za več informacij ali prijavo pa se lahko obrnete na Branko Bregar - telefon 01/586-39-37.




« » April 2014
April
PoToSrČePeSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Anketa - SVIT
Ali poznate program Svit - državni program za zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki?


Glasovi: 1247
Oglasi
hiv2.png